Ambassadörer

Att vara ambassadör för OutMeals innebär inte att man bara är en vandrande reklampelare. Våra ambassadörer har ett brinnande friluftsintresse, är aktiva naturälskare och de hjälper oss att testa våra produkter i fält. Tillsammans med oss sprider de vårt budskap, att våra måltider är ”The Peaks Of Your Day”. Våra ambassadörer är även våra vänner som vi inte är sena att hänga med i naturen, men framförallt är de genuint övertygade om att vi gör bäst mat på marknaden.

Serkan Günes

 

 

Sofia Johansson

   

  

 

Eirik Nordbye

(foto)

 

  

  

   

  

  

   

 

 

 

Peter Persson

 

 

Ola Skinnarmo

 

 

Serkan Günes är den prisbelönta naturfotografen från Istanbul som 2015 bosatte sig i svenska Lappland. Kameran upptäckte han vid 22 års ålder och genom den gestaltar han naturens variationsrika landskap.

Serkan arbetar i hela världen, främst i norden, och hans bilder genomsyras av hans fantastiskt skickliga sätt att fånga ljus. 

Kika in på Serkans hemsida, där du kan se ett urval av hans bilder, föreläsningsdatum och de böcker han skrivit. Han finns även på Instagram och på facebook.

  Naturen är en evighetsmaskin men aldrig tråkig. Jag känner igen det jag upplever men alltid på nytt sätt tack vare årstiderna, vädret och ljuset. Just att känna igen det på nytt ger mig all näring jag behöver för att skapa mina bilder!”

Sofia är tjejen som ser till att ha friluftslivet nära till hands även fast hon bor och arbetar i Stockholm.

Hon fick utmärkelsen Årets Äventyr och blev Sveriges första fjälldrottning när hon, på 5 dagar, besteg de 7 mytomspunna bergstopparna i norska Romsdalen. Då hade hon endast 6 månaders klättererfarenhet.

På Sofias hemsida finns fler av hennes äventyr, bl a berättar hon om hennes två år i Fjällräven Polar Crew. Hon finns även på facebook och instagram.

 

”Jag älskar kontraster och det gäller att hitta det stora i det lilla. Ibland finns äventyren oanat nära, se bara till att öppna ögonen när du tar klivet ut!”

Vår ambassadör Eirik kommer från Norge. Han söker de nära naturupplevelserna i både små och stora äventyr. Vare sig det är dagsturer eller veckoturer använder han sig av naturen året om, till äventyr, jakt och friluftsliv, både ensam och tillsammans med sin familj och sina två huskyhundar.

Eirik är en vandrare med mycket kunskap och erfarenhet. Han har varit med på alla OutMeals vårvandringar, Fjällräven Classic och Fjällräven Polar. Han har även vandrat båda versionerna av Höga Kusten Hike (sommar och vinter) flera år.

Eirik finns på instagram.

 

”Det med å bli et med nature og føle roen som er der ute og lære noe nytt hver gang. Men husk dette når du er ute i naturen: Nature har sin egen vilje. Ikke tross den, gå med den.

Vi ses der ute”

Peter Persson har över 20 års erfarenhet av äventyr och har hunnit med att bl a paddla ensam genom norra Kanada och Alaska, vandrat genom Tasmaniens regnskog och skidat över Svalbard. Men Peter gör även många äventyr i den Skandinaviska vildmarken.

Om dem läser du på hans hemsida In i vildmarken, där delar han även med sig av sin enorma kunskap via blogginlägg och videos. Peter har också instagram och facebooksida,

 

”Jag är en man som verkligen älskar allt som har med vildmarksäventyr att göra. Ända sen jag var liten har jag haft en väldigt stark upptäckarglädje i mig och jag har alltid känt en väldigt stark dragningskraft till den storslagna naturen.”

Ola är en av Sveriges största äventyrare. Han var 1998, förste svensk på skidor till Sydpolen och två år senare, år 2000, till Nordpolen. Han har paddlat kajak runt Svalbard, klättrat höga toppar, skidat över Grönland, seglat ner till Sydgeorgien för att sedan skida även över denna ö. 

Förutom alla äventyr driver Ola sitt egna expeditionsbolag, och tar med folk på äventyr över hela världen.

Läs mer om Ola på hans hemsida eller kika in på hans instagram och facebooksida.