Om OutMeals

Med över 11 års erfarenhet av utveckling och hantering av militära dygnsportioner kommer vi nu att ta nästa steg i utvecklingen. Via Outmeals kommer vi att lämna det givna bakom oss och erbjuda framtida måltidslösningar både för militärt bruk och till myndigheter. Fast, flexible and innovative Våra ledord är din lösning. Vi jobbar snabbt och lyssnar alltid på kundens behov för att göra så bra och om det behövs unika lösningar för kunden som möjligt. Vi jobbar ständigt med nya produkter och letar alltid efter förbättringar så att vi kan ligga längst fram när det gäller innovation. Vi på Outmeals gör allt för att just du som kund skall få den bästa produkten och den bästa servicen. Vi gör allt för att vara där vi vill vara, nämligen i toppen av världens ledande företag för militära dygnsportioner.

pelle outmeals

modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event,

Jag heter Johan Kärrstrand och jag är produktionschef på OutMeals. Jag är 30 år gammal och bor i Varberg ihop med min fru och tre barn. Sedan 4,5 år tillbaka har jag ihop med Pelle jobbat med att färdigställa dygnsportioner till myndigheter. Jag är utbildad kock och har arbetat som detta på flera olika restauranger. Jag har haft förmånen att jobba som kock på en förskola. Det gav mig en stor utmaning, eftersom dem är de ärligaste gäster man kan ha. Smakar det inte bra så säger de det rakt ut, vilket har gett mig större insikt i smakers betydelse. Det är många smaklökar som ska tillfredsställas.

Ett av mina stora intressen är skidåkning i fjällen.

E-post: johan@outmeals.se

Mobil: 072 – 545 60 06

modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event,

modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event,

Jag heter Pelle Höckerbo och är chef på OutMeals. I skrivande stund är jag 41 år och har jobbat hela mitt yrkesverksamma liv i eller med koppling mot skog och mark. 1995 ryckte jag in i det militära och stannade där på heltid till sent 2007 då jag var med och startade Svenska försvarsrestauranger (SFAB) som kundansvarig försvar. Inom ramen för detta jobb började jag utveckla måltidslösningar för fältbruk tillsammans med en rad producenter av livsmedel och Försvarsmakten. Jag bor och arbetar i Varberg och har fru och två små barn. Mina barn är för övrigt bolagets tuffaste testpersoner av nya måltider.

Vilka intressen har jag? Mitt frilufts intresse är större än vad jag har möjlighet att aktivt genomföra, men försöker varje år komma iväg på några äventyr. Dessutom undviker jag, så långt det är möjligt, hotellnätter och väljer tält istället under tjänsteresor, som ger microäventyr i vardagen vilket jag skarp kan rekommendera. Måste jag välja en årstid att tillbringa i skog och mark väljer jag utan tvekan vinter. Utmaningen med elementen gör utelivet mer aktivt och utmanade vilket jag älskar.

E-post: pelle@outmeals.se
Mobil: 076 – 775 60 05

modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event,

modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event, modis, restaurang, buffé, lunch, middag, arenastaden, event,